دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

هشدار زلنسکی درباره سرنوشت شوم اوکراین بدون کمک کنگره آمریکا

رییس جمهور اوکراین با هشدار تند به آمریکا، گفت که کی‌یف بدون کمک حیاتی واشنگتن که در کنگره مسدود شده، در خطر شکست مقابل روسیه قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر.ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین با اشاره به نیاز حیاتی این کشور به کمک بلاتکلیفی که در کنگره آمریکا مسدود مانده است، گفت که در صورت عدم تصویب این بسته کمکی، اوکراین در جنگ با روسیه شکست خواهد خورد.

 

زلنسکی با تاکید بر نقش حیاتی کمک آمریکا برای اوکراین در دفاع از خود، گفت: اگر کنگره به اوکراین کمک نکند، جنگ را خواهد باخت.

 

وی اهمیت حمایت کنگره آمریکا را بسیار چشمگیر خواند و گفت که بدون این حمایت، اوکراین برای غلبه بر روسیه یا حتی حفظ حاکمیتش، به تقلا خواهد افتاد. اظهارات زلنسکی در بحبوحه تلاش‌های جاری به منظور تصویب لایحه کمک ۶۰ میلیارد دلاری کاخ سفید برای اوکراین مطرح شده است؛ لایحه‌ای که به دلیل مناقشات حزبی در کنگره آمریکا بلاتکلیف مانده است.

 

زلنسکی همچنین با اشاره به پیامدهای گسترده‌تر شکست احتمالی اوکراین، مدعی شد که شکست کی‌یف، مسکو را برای گسترش آنچه «تجاوزات روسیه خوانده است، جسورتر خواهد کرد و احتمال استفاده از تهدید هسته‌ای برای هراساندن کشورهای غربی را افزایش می‌دهد.»

 

اضطراری بودن شرایط اوکراین با آگاهی از پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه از جمله در مجاورت شهر راهبردی «چاسیف یار» در شرق دونتسک، بیش از پیش برجسته می‌شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار